bannerfans_300382

 

Siteul www.euroinspect.ro va fi mereu aproape de dumneavoastra.In acest site ne-am propus sa va oferim cat mai multe informatii utile si totodata sa va ajutam in aplicarea prescriptiilor tehnice colectia ISCIR in domeniul Instalatiilor Mecanice sub presiune si Instalatiilor de Ridicat. Speram ca informatiile oferite de noi sa fie utile oricarui detinator sau utilizator de instalatii care intra sub domeniul ISCIR. Speram ca din acest site sa intelegem importanta respectarii Prescriptiilor Tehnice colectia ISCIR. Totodata, in josul paginii gasiti cateva linkuri utile iar in sectiunea din stanga stiri si informatii legislative care pot fi de folos.

RECLAMA TA AICI

( solicitati detalii la adresa de mail inspect@infoinspect.ro )

 

Reguli generale de participare la comentariile de aici:

Decenta in ceea ce priveste limbajul.

Nu se vor admite injurii, atacuri la persoana/institutii, acuzatii de tot felul si tot ceea ce ar inseamna timp pierdut pentru cineva care va intra sa citeasca ceva util, sa invete ceva nou.

Comentariile ofensatoare vor fi sterse, pentru ca scopul initial sa ramana acelasi : cei care viziteaza www.infoinspect.ro, sa aiba acces cu un ceas inaintea celorlalti la informatiile specifice acestui site.

1_cazan sectiune 9_macara turn 12_stivuitor

FacebookTwitterGoogle+Partajează

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.